تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۴۰۱/۹/۸
طرز تهیه مربای به با گردو
مربای به با گردو یکی از مربا های بسیار خوشمزه و خوشرنگ ایرانی می باشد که شما می توانید به همراه فیلم آموزشی این مربای خوشرنگ را تهیه کنید.
مربای به با گردو یکی از مربا های بسیار خوشمره و خوشرنگ ایرانی می باشد که می توانید با پوست و بدون پوست به روش های مختلف خرد کنید و یک مربای فوق العاده با گردو تهیه کنید. این مربا بسیار خوشرنگ و غلیظ می باشد و به واسطه داشتن گردو یک صبحانه مقوی و خوش طعم است که می توانید همزمان با رسیدن به این مربا را تهیه کنید. به که به سیب طلایی معروف است فوق العاده می باشد و شما می توانید آن را برای تهیه انواع غذا ها و دسر ها و شیرینی ها استفاده کنید و از خواص خوب به بهرمند شوید. امروز در پارسی دی طرز تهیه مربای به با گردو را به همراه فیلم آموزشی خواهیم داد همراه ما باشید.
ابتدا باید به ها را بشورید. شما می توانید به دلخواه به را به را با پوست و یا بدون پوست خرد کنید که این کاملا سلیقه ی می باشد. سپس به را به صورت نگینی در اندازه در اندازه ۱ و ۱.۵ سانتی برش بزنید. دقت کنید خود پوست به نیز خواصی خوب دارد و بهتر است پوست را نگیرید.
شکذ را داخل قابلمه بریزید و به مقدار آب اضافه کنید که روی شکر را کمی بگیرد و بعد کمی هم بزنید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید و هم بزنید و صبر کنید تا شکر ذوب شود و شربت بجوش بیاید. وقتی شربت قل قل زد باید به خرد شده را به مواد اضافه کنید.
درب قابلمه را قرار دهید و شعله را کم کنید و برای ۲ ساعت و نیم بگذارید تا به پخته و خوشرنگ و قرمز شود. بعد از ۳ ساعت که به پخته شد باید یک مقداری از شربت را داخل نعلبکی ریخته و داخل یخچال قرار دهید و بعد از خنک شدن چک کنید اگر شربت به راحتی حرکت کرد یعنی به قوام نرسیده و اگر به سختی حرکت کرد شربت غلیظ شده است.
وقتی مربا غلیظ شد، نوبت اضافه کردن گردو می باشد. بعد از ۵ دقیقه مربا ما حاضر شده است و باید داخل ظرف شیشه تمیز ریخته و در یخچال نگهداری کنید. نوش جان
همچنین ببینید