تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۴۰۱/۹/۸
علائم بالا بودن قند خون
علائم قند خون بالا چیست؟ چرا قند خون بالا میرود؟ بالا رفتن سطح گلوکز در خون شروع بیماری قند خون میباشد که اگر باید به موقع شناسایی و درمان شود. پیشرفت بیماری قند در بدن آسیبهای جدی و خطرناکی به
علائم قند خون بالا چیست؟ چرا قند خون بالا میرود؟ بالا رفتن سطح گلوکز در خون شروع بیماری قند خون میباشد که اگر باید به موقع شناسایی و درمان شود. پیشرفت بیماری قند در بدن آسیبهای جدی و خطرناکی به همراه دارد. اگر نمیدانید قند خون ابلا چه علائم و نشانههایی دارد، در ادامه همراه ما باشید.
علائم قند خون بالا از یک شخص به شخص دیگر و حتی از یک روز به روز دیگر متفاوت است. اما به طول کلی اگر یکی از حالتهای زیر را داشته باشید، احتمالاً قندخون بالا دارید:
اگر شما هر یک از این علائم را دارید، فوراً قندخون خود را اندازهگیری کنید. سعی نکنید این علائم را با انسولین اضافه یا داروی دیگر مداوا کنید، مگر این که مطمئن هستید که دلیل آن بالا بودن قند خون شما میباشد. زیرا شرایط پزشکی دیگری وجود دارند که ممکن است همین علائم را داشته باشند.
زمانی که شما بیماری در بدن دارید یا اینکه به استرس مداوم دچار هستید بدن شما هورمون مبارزه با استرس تولید میکند. این هورمون سبب بالا رفتن قند در خون شما میشود. از دیگر عواملی که سبب بالا رفتن قند خون میشود عبارتند از:
بالا بودن میزان قندخون در دازمدت میتواند به عروق و اعصاب بدن آسیب وارد کند. این باعث میشود که جریان خون در اعضای بدن، بخصوص دستها، پاها، بازوها و رانها کم شود.
کمی جریان خون به این اعضا خطر امراض عفونی، امراض قلبی، سکته مغزی، نابینایی، قطع پا و امراض کلیوی را زیادتر میکند. علاوه بر این ممکن است پاهای شما احساس خود را از دست بدهد و احساس درد اضافی در پاها خود بکنید. حتی یک زخم کوچک ممکن است بدون این که متوجه شوید به پاهای شما آسیب وارد کند. بالاخره آسیب به عروق و اعصاب برای روابط جنسی مشکل های غیرقابل علاج پیش خواهد آورد. به خاطر تمام این دلایل، شما باید سعی کنید قند خون بالا را با روشهای خانگی یا پزشکی کنترل و درمان کنید.
سخن پایانی
بیشتر مواقع کنترل سطوح قند خون به آنچه میخورید بستگی دارد. مصرف مواد غذایی پرکربوهیدارت و شیرین میتواند قند خون را بیش از اندازه افزایش دهد. خوشبختانه بدن برای تعدیل این شرایط انسولین تولید میکند که به کنترل قند خون کمک میکند.
اما گاهی اوقات بدن قادر به تولید انسولین کافی برای کاهش قند خون نیست. زمانی که این اتفاق رخ میدهد، سطوح قند خون همواره بالا باقی میماند. این شرایط خطر ابتلا به بیماری قلبی، نارسایی کلیوی، از دست دادن بینایی و مشکلات سلامت دیگر را افزایش میدهد. افزایش قند خون با نشانهها و علائمی همراه است که توجه به آنها میتواند از جدیشدن شرایط پیشگیری کند.
آیا خواندن این مطلب برای شما مفید بود؟
برای حمایت از محتوایی که میپسندید، لطفاً به اشتراک بگذارید: